Er du påmeldt på årets ungdomskonferanse?

You Need to Upgrade Your Flash Player

Om oss

Lederkonferansen for Ungdom 26.august 2017 er et samarbeidsprosjekt mellom ungdomsmenighetene i den norske kirke i Sandnes. Vi ønsker å sette fokus på ledertrening, og slår for første gang sammen kreftene for å skape en felles arena for våre ungdommer i Sandnes. Tema for konferansen 2017 er «FOR». Vi ønsker å sette fokus på det vi er FOR i forhold til det å være ungdomsleder. Vi skal se nærmere på Jesus som FORbilde og hvordan du som kristen ungdomsleder kan være et FORbilde i din lokale menighet, på din skole og i din hverdag.

Talere

Alex Blythe

Alex is passionate about creating and building something that can have a large and long lasting impact on young people in England, to see a generation of youth rise up and take ownership for their future.

Alex runs the IDENTITY presentation; developing a sense of positive identity is an essential part of growing up. This process defines how a child feels about him or herself, how he or she treats the people around them, and the goals he or she pursues.

Yet society sends today’s youth messages about identity that can lead to depression, anxiety and many other psychological and social problems. This presentation strengthens young people to win the identity battle by encouraging them in their unique value, filling them with confidence to pursue their dreams, and helping them to embrace the individuality in others too.

 

Program

10:00-11:00        Fellesprogram

-          Tema: Forbilde

-          Taler: Alex Blythe

11:00                  Fruktpause

11:20 - 12:20      Seminarbolk 1 

12:30-13:30        Lunsj

13:30- 14:30       Seminarbolk 2 

14:30-15:00        Speedknowing

15:00-17:00        Fritid og grilling

17:00-18:00        Fellesprogram

-          Tema: Jesus som forbilde

-          Taler: Alex Blythe

18:00-19:10        Alenetid med Gud

-          Avsluttes felles i kirkerommet.

19:30-20:30        Underholdningskveld

21:00-23:00        Lovsangskveld

-          Samtale om tro med ulike gjester

23:00-00:30        Nattcafe med åpen kiosk

 

 

 

Seminarer

Tittle Om seminaret Lokale Foredragsholer
Seminarbolk 1 Kl.11:20-12:20
Lovsangsseminar   Ungdomssal 2.etsj. Daniel Dahl m/band
Førstegangsleder Hjelp! Jeg er ungdomsleder! Hvis du har nettopp begynt din reise som leder så er dette stedet for deg! Hva betyr det å være leder? Hvordan kan vi være et forbilde for dem vi er leder for? Hva slags utfordringer kan vi møte?
 
Kirkerom 1.etsj. Karsten Wilhelmsen Degnes
Motivasjon Dette er seminaret for deg som ikke er førstegangsleder lenger. Du har vært leder minst ett år og gjerne flere år allerede. Seminaret vil ta for seg hvordan bevare og opprettholde motivasjonen i tjenesten som kristen ungdomsleder. Hva skal til for å holde tjenesten din levende og varm? Seminaret vil forsøke å gi deg noen nye “lederverktøy” og noen nye “trosverktøy” som du kan få glede av som erfaren ungdomsleder.
 
Speilsalen 2.etsj. Eivind Kråvik
Leder vs. kristen leder? Ta ansvar, gi retning til, administrere, styre… lede noe eller noen. Vi er vant med ordet ledelse og det finnes i mange sammenhenger. Men, er det forskjell mellom lederskap i kirken og i arbeidsliv, sport osv?Hva betyr det å være en kristen leder? Sa Jesus noe om ledelse? Hvordan var Han som leder? Disse spørsmålene skal vi ta opp i seminaret: Leder vs. kristen leder!
 
Oransjerom 1.etsj. Ariane Caixeta Thingnæs
Apologetikk(Trosforsvar) Tåle den kristne troen spørsmål? Er ikke vitenskap og tro fiende? Hvordan kan vi gjøre evangeliet relevant til vår kultur og vår hverdag? Disse er noen av de spørsmålene apologetikk er opptatt av. Seminaret vil gi noe glimt av hvordan disse spørsmålene har blitt diskutert før og hvordan vi kan lære mer om dem.
 
Bydelssal 1.etsj. Simon Wallem Dahl og Kristoffer Hodne Haugen
Tittel Om seminaret Lokale Foredragsholer

 

Seminarbolk 2 kl.13:30-14:30

iCare revolution Verdens nyhetsbilde viser oss nok av urettferdighet og grusomhet. Men, hva kan vi gjøre? Kan en ungdom gjøre en forskjell? iCare revolution er en bevegelse startet i Hillsong London som vil hjelpe ungdommene å se deres potensial til å endre seg selv og verden. I dette seminaret får vi vite mer om iCare revolution og hvordan vi kan være med på det!
 
Kirkerom 1.etsj. Alex Blythe
Voksenleder i ungdomsarbeid(25år og oppover) Hun snakker ut i fra boken sin, "Åndelige foreldre." Bydelssal 1.etsj. Torbjørg Oline Nyli

 

Mat og fritid

Mat
Fra kl. 10:00 til 15:00 er maten gratis for dem som er påmeldt til arrangementet. Da blir det frukt og vann i pausene. Til lunsj serverer vi en gryterett med ris og salat til. Vi har allergivennlig mat for dem som trenger dette. Men det er fint om en oppgir allergier ved påmelding slik at vi kan beregne og ta hensyn til de allergiene som måtte finnes.


Fra kl. 15:00 til 00:30 er det mulighet å få kjøpe mat. Vi selger grillmat under fritiden og bagetter på kvelden. Kiosken vil være åpen i alle pauser.


For dem som er frivillige og ansatte denne dagen blir det lagt til rette med et eget hvilerom hvor det kommer til å stå fremme forfriskninger.

Fritid
I fritiden mellom kl. 15:00 og 17:00 har vi søkt om å kunne benytte oss av Bogafjellhallen. Dette vil vi vite mer når vi nærmere oss arrangementet. Ellers vil det være lagt til rette for mange flotte aktiviteter i og rundt kirken. Inne blir det mulighet for brettspill, gamingrom med flere PS4, biljard, bordtennis, airhockey o.l. Ute blir det mulighet for bruskasseklatring, slakke liner, bumperzballer, og annet gøy.


KRIK kommer også til å bidra under fritiden og vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.


Under fritiden vil det være trygge voksne rundt i miljøet og vi vil ha en til to voksne som har ansvar for evt. førstehjelp denne dagen. 
 

Påmelding

Her kan du melde deg på til lederkonferansen 26.august 2017. Du kan også snakke med din ungdomsleder om han eller hun gjør dette for deg eller om du skal gjøre dette selv. Ungdomsleder kan også sende et exelark til Eivind Kråvik på mail. Fint om du som ungdomsleder da bruker samme overskrifter som du finner i påmeldingsskjema og i samme rekkefølge. Dersom du er voksenleder melder du deg på med å sende mail til Eivind Kråvik, ek743@kirken.no. 

Send

Vil du være med å bidra?

Dersom du er voksenleder i ungdomsarbeidet i din menighet eller er engasjert i en av våre menigheter trenger vi mange voksne som kan være med å gjøre dette til en flott dag for våre ungdommer i Sandneskirken. Dersom du ønsker å bidra kan du melde fra til Eivind Kråvik, ek743@kirken.no eller på mobil, 48955775.


Mellom kl. 13:30 og 14:30 vil det være et eget voksenlederseminar for deg som er voksenleder i et ungdomsarbeid i menighetene våre. Kjekt om så mange som mulig kan delta på dette seminaret. Her vil det blir gitt faglig påfyll og inspirasjon. Det vil også bli mulighet for utveksling av erfaringer knyttet til det å være voksenleder i ungdomsarbeid.